Winkeliers

Ambassadeurs van City-Play

De speelkleden van City-Play worden via diverse verkoopkanalen aangeboden, allemaal met dezelfde verkoopprijs. Ook kunnen de speelkleden worden geleverd aan winkeliers of andere aanbieders zoals bedrijven die zich richten op relatiegeschenken.

Voor winkeliers en soortgelijke partijen biedt City-Play een volwaardige service. Een scherpe inkoopprijs, goede marge, geen verplichte grote aantallen en snelle levertijden zijn hier onderdeel van. Besteld u de speelkleden vandaag, dan liggen ze morgen in uw winkel. Heeft u alleen een webshop? Dan kunnen wij ook goed met u samenwerken o.b.v. ‘dropshipping’. U geeft de bestellingen aan ons door, wij verwerken het geheel incl. bezorging en aan het einde van de maand ontvangt u van ons een factuur. Vanzelfsprekend kunnen wij u tekst en foto’s sturen om de speelkleden te plaatsen op uw webshop of website.

De speelkleden worden, indien gewenst, in een keurig display aangeleverd met een groene kindvriendelijke kleur bedrukt met het logo en het kleed als voorbeeld hierop. Omdat City-Play voor consumenten verzendkosten rekent zal een consument bij u in de buurt sneller een speelkleed in uw winkel kopen dan online bestellen.

Wilt u meer weten over het verkopen van onze speelkleden of direct speelkleden bestellen? Ga dan via onderstaande button naar de bestelpagina. Als u voor het eerst besteld nemen we vooraf altijd eerst contact met u op.  Liever eerst even bellen? Onze klantenservice is bereikbaar via: 085-1117995 of contact@city-play.eu

  • Speelkleed met veel details. Leerzaam en leuk met 20+ stads iconen

  • Hoogwaardig, anti-slip en duurzaam.

    Gemaakt van anti-allergenen.

  • Binnen 1 á 2 werkdagen in huis.

    Gratis retourneren.

  • 30 dagen garantie.

    30,000+ tevreden klanten.