Over City-Play

City-Play: opgroeien met je eigen stad!

Speelkleed.nl is een label van City-Play. Wij zijn marktleider in de Benelux voor het ontwerpen en produceren van unieke speelkleden. Per stad, evenement of voor maatwerk projecten. Bij City-Play werken illustrators met een oog voor detail en liefde voor hun vak aan de stad of het project waar ze aan werken. In 2018 is het 1ste kleed ontwikkeld van Rotterdam en inmiddels zijn er 15 verschillende speelkleden ontworpen.

De speelkleden zijn leerzaam, leuk en herkenbaar. Voor kinderen maar ook voor volwassenen door de unieke details en specifieke kenmerken die door de illustrators worden verwerkt. Met minimaal 20 iconen per stad en het gebruik van meer dan 50 kleuren haal je een uniek item in huis. Ieder speelkleed heeft een ruim formaat, is hoogwaardig afgewerkt met anti-slip aan de onderzijde en is recyclebaar. De speelkleden zijn gemaakt van anti allergenen en milieuvriendelijke stoffen.

City-Play is tevens maatschappelijk betrokken en doneert van ieder speelkleed €1,- aan een lokaal goed doel voor kinderen zoals het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, het Prinses Maxima Centrum of het Emma Kinderziekenhuis.

   

  • Speelkleed met veel details. Leerzaam en leuk met 20+ stads iconen

  • Hoogwaardig, anti-slip en duurzaam.

    Gemaakt van anti-allergenen.

  • Binnen 1 á 2 werkdagen in huis.

    Gratis retourneren.

  • 30 dagen garantie.

    30,000+ tevreden klanten.